15 Aralık 2008 Pazartesi

HACKLENDİ.

Yahudilere ait, 5 Towns Jewish Times adlı gazetede yer alan 'Müslümanları Öldürün' yazısı nedeniyle site hacklendi!

Amerika'nın New York kentinde Yahudilere ait 5 Towns Jewish Times adlı gazetede yayınlanan bir makalede, Müslümanların katledilmesi çağrısı yapılmıştı!!!

İnternet haber sitelerinde ve sitemizde de yer verdiğimiz haber sonrasında Pazartesi gece yarısı HaberVakti.com'a gelen bir mailde :

(Sitenizde yayınlanan ''Amerika'nın New York kentinde Yahudilere ait 5 Towns Jewish Times gazetede yayınlanan bir makalede, Müslümanların katledilmesi çağrısı yapıldı...'' habere tepki vermek için adı geçen gazetenin web sitesi AKINCILARtarafından hacklenmiştir) yazılı bir mail aldık..

Yaptığımız araştırmada gördük ki adı geçen Yahudi Gazetesinin web sitesi http://www.5tjt.com/ AKINCILAR HACK GURUBU TARAFINDAN ELE GEÇİRİLMİŞTİ..

Yahudilere ait siteyi hackleyen AKINCILAR Grubu siteye Türkçe ve İngilizce bir de not bıraktı.. Notla birlikte Kur'an-ı Kerim'den Maide Süresi'de sitenin ana sayfasında yer almakta..

Sitenin Hacklenen Görüntüsü ayrıca sanal korsanların buluşma merkezi Zone-H.org sitesinde de yer aldı..
http://www.zone-h.org/component/option,com_mirrorwrp/Itemid,160/id,8385570

AKINCILAR TARAFINDAN ''MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRÜN' Çağrısı yapan gazetenin web sitesine bırakılan Not şu şekil:

Müslüman haksiz yere adam öldürmez... Haksiz yere bir adam öldüren tüm insanligi öldürmüs gibidir.. Sizler ise müslümanlara ölüm çagrisi yapiyorsunuz.Kuran-i Kerimde haksiz yere bir insani öldüren tüm insanligi öldürmüs gibidir buyuruyor. Iste bundan dolayi Israil ogullarina kitapta sunu bildirdik: Kim katil olmayan ve yeryüzünde fesat çikarmayan bir kisiyi öldürürse sanki bütün insanlari öldürmüs gibi olur.Kim de bir adamin hayatini kurtarirsa sanki bütün insanlarin hayatini kurtarmis olur.Resullerimiz onlara açik âyetler ve deliller getirmislerdi.Ne var ki onlarin çogu bütün bunlardan sonra, hâla yeryüzünde fesat ve cinayette asiri gitmektedirler.(maide suresi 32)
Sizler bizi ölüme davet ediyorsunuz. Bizlerde Sizleri dünya barisi için filistinden çekilmeye davet ediyoruz. MAİDE SURESİ 32

Muslim doesn't kill anybody unjustly... One who kills another unjustly is like one who has killed the entire human being.. In the meantime you summon for muslim's death. Qur'an decrees that one who kills another unjustly is like one who has killed the entire human being... On that account: We ordained for the Children of Israel that if any one slew a person - unless it be for murder or for spreading mischief in the land - it would be as if he slew the whole people: and if any one saved a life, it would be as if he saved the life of the whole people. Then although there came to them Our apostles with clear signs, yet, even after that, many of them continued to commit
You invite us to death.We invite you to withdraw from the Palestinian for world peace

Sitemize Akıncılar grubu tarafından İletilen mail (mail adresi gizlenmiştir):

Gönderen : derin........@hotmail.comSitenizde yayınlanan --> http://www.habervakti.com/?page=news_details&id=2319 bu haberden AKINCILAR grubu olarak etkilendik ve bir tepki vermek istedik. Haberde yer alan yahudi cemaatine ait resmi web sitesini hackledik..
http://www.zone-h.org/component/option,com_mirrorwrp/Itemid,160/id,8385570


Hiç yorum yok: