10 Haziran 2010 Perşembe

at izi,it izi...

at izinin,it izine karıştığı zamanlardayız.
gündem o kadar yoğun ve karmaşık ki !
önceleri gündem ergenekondu,rüzgar bir esiyor,bir duruyordu.rüzgarın durgun zamanında ortaya baykalın özel(!) hayatı çıktı.iskenderin şehitleri çıktı,gazze yolcuları çıktı.iran-türkiye-brezilya arasında imzalanan uranyum takası çıktı.israille ilgili BM kararları çıktı.uranyum takası ile ilgili BM kararları çıktı.israil askerleri çıktı,şehitler çıktı.bir yığın gündem,her biri birbirinden fazla gündem oluşturacak mevzular.daha çook su kaldırırlar.
fikri olan herkes,önce fikrini beyan etti,sonra tarafını.çünkü taraf olmak zorunluluğu(!) vardı.yoksa karşı taraf haklı da olsa,psikolojik üstünlük sağlayabilirdi(ne hale geldik).başka zamanlarda "lan bu akp değil mi,abd nin her dediğini yapan ? "diyenler,bugün "bak onların istediğini yapmayınca,hiç gözlerinde olmuyorsun işte!" diyebiliyorlar."kahrolsun israil"diyenler birden israilci kesilebiliyor."o ihh (ki;mavi marmara olayı olmasa sorsanız -herhalde bir haber ajansıdır diyecekler-mıdır nedir,zaten hamas yanlısı,hamas kim? terörist(!)(işgal edilen topraklarını savunmak ne zamandır terör olduysa) diyebiliyor.BM deki oylamada red oyu verdiğimiz için "iran dan bize ne? (abd için bize ne diyemiyoruz)niye red oy verdik ki! bakın dünya ile ters düştük,şimdi bize kimbilir neler yaparlar"de derler.böyle korkakça duygular içindedirler. hem derler ki "şöyle delikanlı bir başbakanımız olsun,posta koysun abd ye" hem de "niye elin arabı için dünya ile ters düşelim" derler."israili niye bombalamadık ?" diye soran onlar (ki;ben de böyle düşünüyorum aslında bu konuda),ondan sonra "ama şu ihhlılar da resmen kaşındı,niye onlar yüzünden savaş edelim ki!"diyen yine onlar(bu konuda da ben onlara katılmıyorum.)hani bir laf vardır "NE E..... GELİRLER NE G......"bunu noktalı yazdım,biraz ağır kaçardı,ortamda yazı halinde durması,anlayan anlasın anlamayan boş versin.
ve tam bu noktada siyonistler işlerini yürütme derdindedirler,onlar böyle karışık havaları severler,insanlara birbirlerini yedirmeye bayılırlar.biz de tek yürek olamayız,birileri gaz verir(ki onlara biz kuklacı diyoruz) birileri de kukla olurlar.kendi inandıklarımızı savunamayız bile.başkalarının dikte ettiklerini bağıra bağıra söyleriz,karşımızdaki "SUS LAN!,BOŞ MUHABBETE KARNIMIZ TOK,KENDİ FİKRİN VARSA SÖYLE,SABAH RADYODAN DİNLEDİĞİN LAVUĞUN PAPAĞANLIĞINI YAPMA BANA " demedikten sonra.özetleyecek olursam şerrefsiz,sidikli,korkak,sivillere karşı her türlü zalimliği en gelişmiş silahlarla her ortamda,herkese karşı yapan israile karşı bile ŞEREFLİ,CESUR,MERTÇE,MAZLUMUN YANINDA DURMAKTAN ACİZ KALIYOR,...AMA'LARLA BAŞKALARINI HAKLI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORSAK YAZIK,YAZIK BİZE..!

Hiç yorum yok: