22 Şubat 2012 Çarşamba

GÖZÜNÜZE GİRSİN..!



eveeet,böyle haberlere bayılıyorum.istisna gazetelerimizden(!) gözcü ve aydınlık hüber köşkündeki abdullah gül ve tayyip erdoğan ile eşlerinin resimleri üzerine manşetler atmışlar.ellerine sağlık ! neymiş,atatürk bir başka görüntüde ayaktaymış,eşi oturuyormuş,medeniyet görsün öğrensinlermiş abdullah gül ve tayyip erdoğan...
eee,noldu şimdi,atatürk de oturarak bir başka zamanda latife hanım ayaktayken fotograf çektirmiş.hem de latife hanım çarşaflı vaziyette.aydınlık ın bastığı resimde de latife hanım çarşaflı ve başı kapalı,tesettürlü.neresinden tutarsam tutayım,bi tarafınıza... sayın gözcü ve aydınlık genel yayın yönetmenleri! hazmedemediğiniz, başörtülü hayrünnisa hanım ve emine erdoğan,ama latife hanım daha bir tesettürlü,bunu mu gözünüze sokmak lazım yoksa,diğer resmimi bilemiyorum.gözünüze hangisi girsin istiyorsanız onu seçin.sevgiler,saygılar ...:))))))

4 yorum:

Yılmaz Barış dedi ki...

bunlara gazete diyen kim ki...

chyrkyn dedi ki...

biz zaten gazete demiyoruz da(ki yazımda işaret etmiştim) ancak muhafazakar kesime sallamak isteyen herkes dün face de bunu paylaşıp duruyordu.safımız çok,sazanımız,cahilimiz de çok olunca...

Adsız dedi ki...

latıfe hanım tarıh boyunca hıcbır zaman carsaf gıymemıstır.Bu resıme dıkkatlı bakarsanız cok ıyı yapılmamıs bır photoshop eseridir.Ataturk ve Turk cumhurıyetıne olan nefretınızı lutfen kendınıze saklayınız.Internette Ataturk adına tez yapmak amaclı arastırma yaparken sızın ıgrenc,geri kafalı,cahil yorumlarınızı okumak zorunda degil hickimse.

chyrkyn dedi ki...

1923 tarihli resimdekine photoshop diyorsanız,yine "bilmeden bildiğini sanan bir arkadaşa rastladık"diyeceğim.bilgisayar 1944 de bulunmuşken,hangi photoshoptan bahsediyorsunuz?diye sormaktan kendimi alamayacağım. benim yaşım 46,bu iki resmi de 35 sene öncesinden bilirim.photoshop programı ne zaman yapılmıştı, bir bilgi verirseniz,bildiklerimi yanlış adledeceğim.tezi böyle yazıyorsanız,o tezi okuyanlara acırım.evet kimse, kimsenin yorumlarını da okumak zorunda değil.gelelim atatürk ve türk cumhuriyeti düşmanlığıma(!),bunu nereden çıkardığınızı da yazın lütfen.bu yazı,gözcü ve aydınlığın salakça manşetlerine atfen yazılmıştır.propaganda amaçlı yapılan haberlere karşılık,karşı propaganda olarak yazılmıştır.bir de,yorum yazarken adsız olarak değilde nick ya da isminizle yazarsanız kime cevap yazdığımı bileyim.