7 Ocak 2009 Çarşamba

S..tir olup gittiler...








NE OLDU ŞEREFSİZLER...BU İŞ ÇOCUKLARI ÖLDÜRMEYE BENZEMİYOR DEĞİL Mİ? NİYE KAÇIYORSUNUZ,ÇIKIP OYNASAYDINIZ YA MAÇINIZI...GİDİNCE BABALARINIZA SORUN "NİYE BİZE TÜRKİYE'DE BÖYLE YAPTILAR!"DİYE.ONLARIN ANLATACAK BİR ŞEYLERİ VARDIR...




2 yorum:

Adsız dedi ki...

biz bi türlü beceremedik bu işleri ona üzülüyorum. Hasharon'un 12 kişilik maç kadrosunun yedisi yabancı, nereye saldırdınız sahaya inip, kime saldırdınız? türk telekom'u niye kullandınız kardeşim? o kulüp ceza alınca ödeyecek misiniz bunun bedelini? gidin protestonuzu yapın güzelce istediğiniz yerde ama yazık orası SPOR SAHASI... Spor yapılması gerekiyordu.

Admin sana da ufak bir tavsiye, küfür hiç yakışık almıyor bloglarda haberin olsun, s.ktirin gidin diyosun belki içlerinde işgale karşı olanlar vardır bilmiyosun, o çocukları diyosun tüm İsrail'i genelliyosun. Bunlar hafif küfürler değil, kendi arandaki muhabbetlerde edebilirsin ama uluorta yazman hoş kaçmıyor, sakın İsrail'i savunduğum anlamı da çıkarma bunları yazmamdan, okul basıp çocuk öldüren katilleri ancak zalimler savunur her kürt pkklı olmadığı gibi her İsraillide çocuk katili değil. Elmayla armutu karıştırmayalım...

chyrkyn dedi ki...

hayata bakışınız bu işte,basketbol maçında ceza alınırsa nolurmuş,ödermiymişiz.elma ile armut karıştırılmasınmış...vs.vs.
şu an her yer,savaş alanı.
küfür kısmına gelince,senin paralelindeki düşünce grupları böyle durumlarda anayasa mahkemesine dava açar.sen de blogger a şikayet et,böyle küfürleri görmemiş olursun.o küfürler yerini buluyorsa sıkıntı yok,savaş karşıtı israilliye,yahudiye zaten lafım yok.yani yarası olan gocunsun.ölümü sana sorsa anlatamayacağın çocuklara bomba yağdıran birilerini bana savunma.he,bu arada bal gibi israili savunuyorsun.senin terazin,eskiden pazarcıların kullandığı hileli terazi,kardeş.